Service

Naast het volledig realiseren van nieuwbouw, renovatie, platte- en hellende daken, staan wij ook voor u klaar als het gaat om reparaties aan uw dak, goot of zinkwerk. Onze servicedienst voert deze werkzaamheden voor u uit op regiebasis. Afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden en rekening houdend met de veiligheid van onze werknemers, komen er over het algemeen 2 servicemonteurs bij u ter plaatse. Na telefonisch contact zullen wij z.s.m. een afspraak inplannen om de reparatie bij u uit te voeren. Achteraf ontvangt u van ons een factuur op basis van de verrichte arbeid en gebruikte materialen.

Onderhoud

Uw dak (plat en/of hellend) blijft in een optimale staat bij een jaarlijkse inspectie en onderhoudsbeurt. Wij bieden u een onderhoudsplan aan waarbij we, aangepast aan het type dak, passend onderhoud uitvoeren. Dit verlengt zonder meer de levensduur van uw dak, goten etc. 

Neem contact met ons op en wij bespreken met u uw wensen. Vervolgens bieden wij u een prijs op maat aan.

Hieronder vindt u een overzicht van onze tarieven die wij bij service en onderhoudswerkzaamheden hanteren. De genoemde tarieven zijn exclusief 21% btw.

Starttarief

€75,00

Uurtarief (afgerekend per kwartier, per medewerker)

€55,00

Uurtarief avond en weekend

€80,00

Reiskosten (per kwartier)

€15,00

Voor langere, aaneengesloten regie werkzaamheden kunnen wij u een aangepast tarief bieden.